BISCUITS – Oven Baked

Immune System Support
Digestive Support
Antioxidant Support
Calming Support

STICKS – Oven Baked

Immune System Support
Digestive Support
Detox Support

 

BITS – Semi Moist (halfzacht)

Digestive Support
Joint Support
Weight Support

STICKS – Semi Moist (halfzacht)

 Digestive Support
Joint Support
Weight Support

NATURAL GREATNESS SNACKS : 100% NATUURLIJK GEZOND

Onze graanvrije handgebakken protëine snacks zijn gebaseerd op de filosofie van ons merk, met hoogwaardige  ingrediënten (50% tot 60% kalkoen als de enige bron van dierlijk eiwit!) en componenten die SUPERFOODS worden genoemd die veel voordelen bieden voor de gezondheid van uw hond. De handgebakken snacks worden volgens een volledig ambachtelijk proces op een laag vuur gekookt om elk van de voedingsstoffen te behouden, waarmee een mooie textuur en een intense smaak wordt bereikt. Alle snacks zijn zonder kunstmatige kleur- geur- of smaakstoffen.

Kalkoen is licht verteerbaar, bevat weinig vet en levert veel proteïnen met een hoge biologische waarde. De snacks zijn een aanvullende voeding die, naast een belangrijk onderdeel in de algemene voeding van honden, dient als een hulpmiddel om de relatie en band tussen mens en hond te versterken. U kan kiezen voor de juiste snack die past bij de voedingsbehoeften en individuele voorkeuren van uw hond. Afhankelijk van hun doel kunnen snacks zeer nuttig zijn om een gewenst gedrag te versterken en om gedrag te kneden. Ze zorgen ook voor afwisseling in de voeding van het dier en zijn een extra mentale stimulans.

Onze snacks bestaan in :

– knapperige oven-baked STICKS en BISCUITS : deze gebakken snacks Natural Greatness bieden, zonder hard te zijn, een knapperige textuur die het kauwen bevordert en waar honden dol op zijn.

– halfzachte (semi-moist) STICKS en BITS : Natural Greatness semi-moist snacks zijn klein en zacht van textuur, zodat ze gemakkelijk in kleinere stukjes kunnen breken. Ze zijn ideaal voor training, omdat ze gehoorzaamheid aanmoedigen, en een mentale stimulans voor de hond inhouden. Deze snacks bevordering eveneens het kauwen.

Alle snacks hebben een specifieke functies waarin minstens 2 SUPERFOODS in verwerkt zijn met specifieke functies: zuiverend, anti-oxidant, kalmerend, spijsverteringsbevorderend, ondersteunend bij gewichtsverlies of gewrichtsversterking, enz..

Alle snacks zijn van ultra premium kwaliteit en zijn gemaakt met alleen maar natuurlijke ingrediënten.