Natural Greatness : voor alle rassen en alle leeftijden !

Droge voeding voor honden

Wild Recipe

Uitstekend hypoallergeen recept zonder tarwe of granen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van honden van alle rassen in alle levensfasen, met een zeer hoog percentage vleesingrediënten die de honden in het wild zouden vinden.

Het gebruikte vlees is voldoet zelfs aan de kwaliteit voor menselijke consumptie, wat een hoog niveau van kwaliteitsproteïnen garandeert die bijdragen tot de ontwikkeling en het behoud van de energie en de spiermassa.

Samenstelling

Gedroogde eend, kalkoen– en kippenvlees (29%), aardappelen (14%), kippenolie (12%), vers konijnenvlees (10%), aardappeleiwit, gist, bietenpulp, kippenleverhydrolisaat (4%), Lijnzaad, Minerale stoffen, Gemengde kruiden, Visolie (0,25%), Inuline (FOS), Mannan-oligosaccharide (MOS), Yucca, Glucosamine (650 mg / kg), Chondroïtine (150 mg / kg).

Totaal aan vleesingrediënten: 56%

Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 10 kg. Ook in fokkerszakken van 15 kg.

Lamb Recipe 

Hypoallergeen en humaan lamsvlees (mono-eiwit) geformuleerd zonder tarwe of granen, met een hoge verteerbaarheid en ideaal ontwikkeld voor honden van alle leeftijden en rassen met een gevoelige spijsvertering, of voor honden die graanvrije voedselrecepten nodig hebben. Alle ingrediënten zijn geselecteerd op hun lage allergeniciteit en hoge standaard kwaliteit, waardoor dit recept ideaal is voor honden of puppy’s die gevoelig zijn voor kippen- of ander vlees.

Samenstelling

Gedroogd lamsvlees (24%), vers lamsvlees (11%), kippenolie (11%), erwten, aardappelen, lammerenhydrolisaat (3%), wortelen, pompoen, aardappeleiwit, gist, bietenpulp, zalmolie (3%), lijnzaad, Gemengd fruit (appels en bosbessen), gemengde groenten (tomaten en spinazie), algen, manna-oligosacharide (MOS), inuline (FOS), yucca, glucosamine (650 mg/kg), chondroïtine (150 mg/kg), rozemarijn en peterselie.

Totaal vleesbestanddelen: 52%

Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 10 kg. Ook in fokkerszakken van 15 kg.

Chicken Recipe – PUPPY 

Hypoallergeen recept ontworpen voor pups vanaf het spenen tot de leeftijd van 12-18 maanden en ook uitstekend voor zwangere of zogende honden en mini volwassen honden. De gebruikte kip is van menselijke kwaliteit en een uitstekende bron van hoogwaardige eiwitten die de ontwikkeling van sterke spieren bevordert en energie levert voor een goede groei van de pup.

Samenstelling

Gedroogd kippenvlees (25%), erwten, aardappelen, vers kippenvlees (10%), kipolie (10%), gedroogde zalm (3%), kippenleverhydrolysaat (3%), bietenpulp, gist, lijnzaad, Zalmolie (0,5%), Gedehydrateerd heel ei (0,3%), Cichorei (FOS), Mannan-oligosaccharide (MOS), Minerale stoffen, Glucosamine (650 mg/kg), Yucca, Chondroïtine (150 mg/kg).
Totaal aan vleesbestanddelen: 52%

Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 6 kg. Ook in fokkerszakken van 15 kg.

Rabbit Recipe

Dit unieke magere, caloriearme “Konijnrecept” kan uw hond gezond en fit houden. Dit heerlijke recept, gemaakt met konijnenvlees van menselijke kwaliteit, vermindert vet en calorieën zonder de voedingsstoffen te verminderen die nodig zijn om een optimale gezondheid te behouden. Een mengsel van natuurlijke vezels uit groenten en fruit helpt uw hond zich vol en tevreden te voelen en vermindert de calorische inname. Verrijkt met glucosamine en chondroïtine, helpt dit recept om het gewrichtskraakbeen gezond te houden. L-Carnitine helpt vet te verbranden en de spiermassa op peil te houden. De samenstelling is ook uitstekend voor oudere honden.

Samenstelling

Gedroogd konijnenvlees (26%), erwten, aardappelen, vers konijnenvlees (10%), bietenpulp, konijnenhydrolysaat (3%), erwteneiwit, gist, lijnzaad, aardappeleiwit, kipolie (2%), visolie, gemengd fruit (appels en bosbessen), Gemengde groenten (tomaten en spinazie), wortelen, pompoen, algen, Inu-lin (FOS), Mannan-oligosaccharide (MOS), minerale stoffen, Yucca, glucosamine (900 mg/kg), Chondroïtine (200 mg/kg), rozemarijn en peterselie.

Totaal aan vleesbestanddelen: 41%

Verkrijgbaar in zakken van 2 kg, 6 kg en 10 kg. Ook in fokkerszakken van 15 kg.

Turkey Recipe (kalkoen) 

Uitstekend hypoallergeen recept zonder granen of granen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van volwassen honden. De kalkoen die in dit recept wordt gebruikt is van menselijke kwaliteit om een hoog niveau van hoogwaardige eiwitten te garanderen, om zo te helpen bij het opbouwen en behouden van spiermassa en energie.

Samenstelling

Gedroogd kalkoenvlees (15%), Gedroogd eendenvlees, Gedroogd kippenvlees (14%), Aardappel, Erwten, Vers kalkoenvlees (10%), Kipolie (7,5%), Bietenpulp, Kalkoenleverhydrolysaat (2,5%), Erwteneiwit, Aardappeleiwit, Gist, gedehydrateerde zalm (1%), lijnzaad, zalmolie (0,75%), gedehydrateerd heel ei (0,3%), cichorei (FOS), Mannan-oligo-accharide (MOS), minerale stoffen, Yucca, Glucosamine (400 mg/kg), Chondroïtine (100 mg/kg).
Totaal aan vleesbestanddelen: 51%

Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 10 kg. Ook in fokkerszakken van 15 kg.

Salmon Recipe (zalm) 

Hypoallergeen recept met zalm van menselijke kwaliteit als enige eiwitbron, ideaal ontwikkeld voor volwassen honden met een gevoelige spijsvertering of voor honden die een graanvrij dieet nodig hebben. Bij het formuleren van dit recept zijn alle ingrediënten geselecteerd op hun lage allergeniciteit en hoge kwaliteitsniveau, waardoor het de ideale voeding is voor honden die gevoelig zijn voor kippen- of andere vleessoorten.

Samenstelling

Gedroogde zalm (20%), aardappelen (18%), verse zalm (10%), aardappeleiwit, kipolie (9,5%), gist, bietenpulp, zalmhydrolysaat (2%), zalmolie (1,5%), lijnzaad, minerale stoffen, glucosamine (650 mg/kg), cichorei (FOS), mannan-oligosaccharide (0,05%), citrusextract, chondroïtine (150 mg/kg), yucca.

Totaal aan vleesbestanddelen: 43%

Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 10 kg. Ook in fokkerszakken van 15 kg.

Salmon Recipe – mini 

Hypoallergeen recept voor zalm en aardappelen van menselijke kwaliteit, geformuleerd zonder tarwe of granen, met brokken van de juiste grootte, speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van kleine honden en van kleine rassen. Een complete voeding die ideaal is voor volwassen honden met een gevoelige spijsvertering of voor honden die eenvoudigweg voer van hoge kwaliteit nodig hebben.

Samenstelling

Gedroogde zalm (20%), Aardappelen (18%), Verse zalm (10%), Aardappeleiwit, Kipolie (9,5%), Gist, Bietenpulp, Zalmhydrolysaat (2%), Zalmolie (1,5%), Lijnzaad, Minerale Stoffen, Glucosamine (650 mg/kg), Cichorei (FOS), Mannan-oligosaccharide (MOS), Citrusextract, Chondroïtine (150 mg/kg), Yucca.

Totaal aan vleesbestanddelen: 43%

Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 6 kg.

WOODLAND Optimum Recipe Mini & Medium (with cerials) 

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, gericht op werkrassen, voor puppy’s / junioren mini & medium ras, voor drachtige of zogende honden en over het algemeen actieve types die een gevoelige maag kunnen hebben. Het is zowel licht verteerbaar en zeer voedzaam en zal een bron van duurzame energie zijn voor de werk- of sporthond.

Samenstelling

Gedroogd kalkoen- en kippenvlees (20%), Verse kip (10%), Tarwe, Erwten, Kipolie (7,5%), Gerst, Maïs, Rijst, Kippenleverhydrolysaat (2%), Gedroogde zalm (2%), Bietenpulp, Visolie (0,5%), Gist, Minerale subs-dansen, Rozemarijn, Witlof, Malva.

Totaal vleesingrediënten: 42%

Verkrijgbaar in zakken van 10 kg en 15 kg

WOODLAND Optimum Recipe Large breed (with cerials)

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding gericht op grote rassen, werkrassen, voor puppy’s/jonge honden, voor pregant- of zogende honden en over het algemeen actieve types die een gevoelige maag kunnen hebben. Het is zowel licht verteerbaar en zeer voedzaam en zal een bron van duurzame energie zijn voor de werk- of sporthond. De brokken van het “grote ras” zijn ontworpen voor de tandheelkundige constitutie van grote rassen.

Samenstelling

Gedroogd kalkoen- en kippenvlees (18%), Verse kip (10%), Tarwe, Gerst, Rijst, Maïs, Maïs, Erwten, Kippenolie (5%), Kippenleverhydrolysaat (2%), Gedehydrateerde zalm (2%), Bietenpulp (2%), Visolie (0,5%), Gist, Minerale stoffen, Rozemarijn, Glucosamine (650 mg/kg), Cichoreiwit , Malva, Chondroïtine (150 mg / kg).

Totaal aan vleesingrediënten: 38%

Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 10 kg. Ook in fokkerszakken van 15kg.

Natte voeding voor honden

Compleet natvoer – 400gr

 

Natvoer met veel vlees aangevuld met lekker fruit, groenten en kruiden!

     

Verkrijgbaar in blikken van 400 gram

Lam met Papaja, Veenbes en Rozemarijn

Ons recept “Lam met papaja, Veenbessen en Rozemarijn” bevat slechts één eiwitbron: het heerlijke lamsvlees.

Veenbessen: Veenbessen zijn de meest voorkomende bes die gebruikt wordt om urineweginfecties bij mensen te bestrijden en hetzelfde geldt voor hondenvrienden. Veenbessen helpen urineweginfecties te voorkomen en onder controle te houden door de pH van hondenurine te verlagen.

Papaja: Rijk aan vezels die helpt bij de behandeling van spijsverteringsproblemen zoals een opgeblazen gevoel en winderigheid. Naast vezels bevat papaja ook vitamine K, vitamine E, vitamine A, vitamine C, foliumzuur en kalium.

Rozemarijn: Dit kruid is rijk aan ijzer, calcium en vitamine B6. Rozemarijn heeft ook aangetoond dat het werkt als een antioxidant.

Samenstelling

Lam (min. 65%: bestaande uit mager vlees, hart, lever en longen), vleesbouillon, Papaja, Veenbessen, Mineralen, Rozemarijn, Zalmolie.

Konijn met Hertenvlees,  Wortelen, Olijven en Amaranth

Een voedzaam en smakelijk recept voor honden die alleen het beste verdienen. Het bevat konijn, kip en hert als hoofdingrediënten, wat een geweldige bron van eiwitten is voor een gezonde spierontwikkeling en onderhoud. Dit recept bevat ook heerlijke wortelblokjes die rijk zijn aan bètacaroteen, vitamine A, C, K, kalium en vezels. Deze voedingsstoffen helpen honden een gezonde huid en een goed gezichtsvermogen te behouden.

De aanwezigheid van gesneden groene olijven is een uniek ingrediënt in dit recept en ze zijn goed voor de darmtransit van de hond dankzij hun hoge vezelgehalte. De olijven helpen ook hart- en vaatziekten voorkomen.

Daarnaast bevat dit recept amarantzaden, een antioxidant die de cellen van de hond beschermt tegen schade door vrije radicalen. Deze zaden zijn ook een uitstekende bron van voedingsvezels die goed zijn voor het hart.

Natural Greatness Konijn met Wild, Wortelen, Olijven & Amaranth is samengesteld uit natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten die de gezondheid en het welzijn van je hond bevorderen. Het bevat geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en geen toegevoegde granen. Dit recept is perfect voor honden die gevoelig zijn voor granen of allergieën hebben. Geef je hond de maaltijd die hij verdient met Natural Greatness Konijn met Wild, Wortels, Olijven & Amaranth.

Samenstelling

Konijn (35%), Kip, Hert (4%), In blokjes gesneden wortelen (3%), Gesneden groene olijven (2%), Amaranth zaden (1%) en Minerale Stoffen.

Verkrijgbaar in blikken van 400 gram

Verkrijgbaar in blikken van 400 gram

Kalkoen met Zalm, Pompoen, Zoete aardappel en Duingras

Speciaal samengesteld recept voor volwassen honden dat hun lichaam voorziet van twee bronnen van hoogwaardige eiwitten en essentiële vetzuren: kalkoen en zalm. Deze voeding bevat ook pompoen, een caloriearme vrucht die een natuurlijke bron van antioxidanten is. Daarnaast is het rijk aan vitamine A en C, bètacaroteen, vezels, kalium, zink, calcium en magnesium, wat bijdraagt aan de algehele gezondheid van je hond.

Het hondenvoer bevat zoete aardappelen die bekend staan om hun hoge gehalte aan complexe koolhydraten, waardoor het een gezonde optie is voor honden die gevoelig zijn voor overgewicht. Zoete aardappelen zijn ook goed voor de spijsvertering van honden en dragen bij aan de gezondheid van hart en bloedvaten.

Duingras is ook opgenomen in de samenstelling van het voer. Het is een rijke bron van omega-7 vetzuren, die een belangrijke voedingsstof zijn voor weefselregeneratie en belangrijke voordelen hebben voor de cardiovasculaire gezondheid van honden.

Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Het is een gezonde en lekkere keuze voor volwassen honden die willen genieten van een gezonde voeding die zowel smakelijk als voedzaam is. Deze voeding is geschikt voor honden die willen genieten van een gezonde onderhoudsvoeding.

Kortom, een perfect uitgebalanceerd hondenvoer dat je hond voorziet van alle voedingsstoffen die hij nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven.

Samenstelling

Kalkoen (45%), Zalm (15%), Pompoen (3%), Zoete aardappel (7% gedehydrateerd), Zalmolie (0,1%), Xylooligosacchariden (40 mg/kg), Duingras (13 mg/kg), Yucca Schidigera extract (4 mg/kg).

Rundsvlees en Iberisch varkensvlees met Groene Bonen, Veenbessen en Zoete Aardappel

Het rundvlees met Iberisch varkensvlees, sperziebonen, zoete aardappel en veenbessen recept biedt twee bronnen van hoogwaardige eiwitten voor puppy’s en volwassen honden.
Dankzij het Iberisch varkensvlees, rijk aan riboflavine, thiamine, glutamine en glucosamine, biedt dit voer geweldige cardiovasculaire voordelen.

Dit vlees bevat natuurlijke chondroprotectors zoals glucosamine, zeer gunstige ingrediënten voor de gewrichten van puppy’s in de groeifase die de hydratatie van het gewrichtskraakbeen bevorderen.
Het rundvlees, rijk aan kalium, zink en laag in suikers, zorgt voor een hoge smakelijkheid.
Het recept bevat ook ingrediënten die tal van extra voordelen bieden:
Sperziebonen zijn rijk aan vezels en vitaminen zoals vitamine C en A, die de immuungezondheid van je hond ondersteunen.
Veenbessen voorkomen en bestrijden urineweginfecties door de pH van de urine te verlagen.
Zoete aardappel is goed voor het hart en de spijsvertering, bevordert gewichtsbeheersing en verlaagt de bloeddruk.

Samenstelling

Konijn (35% min. bestaande uit mager vlees, hart, lever en longen), eend (31% min. bestaande uit mager vlees, hart, lever en longen), vleesbouillon, appel, perzik, mineralen, manzanilla, zalmolie.

Verkrijgbaar in blikken van 400 gram

Verkrijgbaar in blikken van 400 gram

Eend en konijn met Appel, Tomaat en Venkelzaad

Speciaal Light recept voor volwassen honden. Dit hondenvoer is zorgvuldig samengesteld met een mix van vetarme vleessoorten zoals eendenvlees en konijnenvlees, zodat uw hond kan genieten van smaakvolle maaltijden zonder overtollige vetten en calorieën die de gezondheid van uw hond kunnen beïnvloeden.

Deze formule is verrijkt met appel, een vrucht die bekend staat om zijn natuurlijke bron van vitamine A en C en krachtige antioxidanten die helpen bij het bestrijden van vrije radicalen in het lichaam van uw hond. Appels staan ook bekend om hun vezelgehalte, waardoor de spijsvertering van uw hond beter wordt gereguleerd.

Rijpe tomaten zijn ook opgenomen in deze formule, omdat deze een bron zijn van vitamine C en vezels zijn, waardoor het immuunsysteem van uw hond wordt versterkt. Tomaten bevatten ook natuurlijke antioxidanten die vroegtijdige veroudering kunnen helpen bestrijden.

De venkelzaadjes in deze formule zijn een rijke bron van voedingsstoffen, waaronder magnesium, vezels, kalium, vitamine C en B3, en mangaan. Venkelzaadjes staan bekend om hun spijsverteringsbevorderende eigenschappen die de maag- en darmgezondheid van uw hond kunnen ondersteunen

Samenstelling

Eend (30%), Konijn (26%), Tomaat (2%), Appel (2%), Venkelzaad (0,1%).

Kangoeroe met Ananas, Mango & Spirulina – EXOTIC RANGE

“Kangoeroe met ananas, mango en spirulina” Recept, bevat kangoeroevlees als enige eiwitbron. Kangoeroevlees is vetarm, eiwitrijk en bevat ook veel vitaminen en mineralen. Kangoeroes grazen een grote verscheidenheid aan wilde kruiden, struiken en bomen, en als gevolg van deze verscheidenheid, heeft hun vlees een breed scala aan macro- en micronutriënten.
Omdat kangoeroevlees zelden is gebruikt in diervoeding, is het ideaal voor de behandeling van honden met allergieën.

Ook bevat het recept ingrediënten die tal van extra voordelen bieden:

Ananas: Ananas bevat een waardevol enzym (bromelaïne), dat het immuunsysteem helpt versterken.
Onder de vele voedingskenmerken van ananas, zijn de hoge gehaltes aan magnesium, pantotheenzuur (vitamine B5), voedingsvezels, vitamine C en mangaan, al deze eigenschappen dragen bij tot het behoud van de gezondheid, het immuunsysteem en de algemene spijsvertering van de hond.
Mango: Mango versterkt het immuunsysteem van de hond en voorkomt verstopping door de ontlasting van de hond zacht, regelmatig en pijnloos te houden. Bovendien helpt het handvat aanzienlijk om het juiste zicht op de hoektanden te behouden. Daarnaast helpt het bij de bestrijding van nachtblindheid en droge ogen.
Het handhaaft de standaardfuncties van elektrolyten die fungeren als geleiding van elektrische ladingen die de spieren, het hart en de zenuwen aantasten.
Mango verbetert de eetlust van de hond aanzienlijk, wat op zijn beurt ongewenst gewichtsverlies voorkomt.
Spirulina: Spirulina is een microscopische alg in de vorm van een perfecte spiraal. Het bevat de meest opmerkelijke concentratie aan voedingsstoffen die bekend is in elk voedingsmiddel, plant, graan of kruid. Spirulina is het voedsel met de hoogste hoeveelheid eiwitten: meer dan 60% van de verteerbare plantaardige eiwitten. Het heeft de hoogste concentratie bètacaroteen, vitamine B-12, ijzer en mineralen en het zeldzame essentiële vetzuur GLA. (gamma-linoleenzuur)

Spirulina heeft meerdere voordelen voor honden:
Versterken van het immuunsysteem
Verbetert de gastro-intestinale en spijsverteringsgezondheid
Hulp bij nierontgifting en natuurlijke reiniging
Helpen allergieën te verminderen.

Samenstelling

Kangoeroe (vlees, hart, lever en longen) (65%), Vleesbouillon, Pinneaple, Mango, Mineralen, zalmolie, Spirulina.

Verkrijgbaar in blikken van 400 gram

Verkrijgbaar in blikken van 400 gram

Angus beef met Champignons, Gember en  Rosemarijn – EXOTIC RANGE

“Angus Beef met champignons, gember en rozemarijn” recept is perfect voor de meest veeleisende honden dankzij zijn hoge smakelijkheid. Dit recept is ideaal voor honden met overgewicht vanwege het lage vetgehalte.

Bovendien bevat het recept ingrediënten die tal van extra voordelen bieden:

Champignons: Ze worden beschouwd als een goede bron van plantaardige eiwitten, worden ze beschouwd als alkaliserend en zijn een goede bron van B-vitaminen.

Gember: Gember is een natuurlijke anti-inflammatoire werking die ademhalingsproblemen, artrose, diabetes en spijsverteringsstoornissen helpen.

Rozemarijn: Het is een zeer nuttige geneeskrachtige plant ook voor de verlichting van darm- en ontstekingsproblemen. Het stimuleert de bloedcirculatie en het zenuwstelsel.

Samenstelling

Angus beef (mager vlees, hart, lever en longen) (65%), vleesbouillon (28,4%), champignons (3%), gember (2%), mineralen (1%), zalmolie (0,2%), rozemarijn (0,1%).

 Puur Monoprotëine natte voeding 

 Eén eiwitbron met 98% vlees!

Lam monoproteïne recept

Lam Monoproteïne recept gebruikt vers vlees lamsvlees als de enige bron van eiwitten. Het is een ideale voeding voor een eliminatiedieet, waardoor het gemakkelijker wordt om eventuele voedselintoleranties op te sporen, of allergenen. Dit hypoallergene recept is geschikt voor volwassen honden van alle maten of rassen. Aanbevolen voor honden met negatief voer reacties op andere soorten dierlijke eiwitten.

Lamsvlees: Vlees van lamsvlees biedt een hoge verteerbaarheid met een zeer laag allergeen gehalte capaciteit. Dit vlees zal bijdragen tot de verbetering van het immuunsysteem van de hond, bovendien tot het versterken en onderhouden van de goede staat van hun gewrichten.

Samenstelling

Lam (98%), plantaardige olie en vet.

Verkrijgbaar in blikken van 170 gram en 400 gram

Verkrijgbaar in blikken van 170 gram en 400 gram

Kip monoproteïne recept

Kip Monoproteïne Recept gebruikt vers kippenvlees als de de enige bron van eiwitten. Het is een ideaal voedsel voor een dieet van uitsluiting, waardoor het gemakkelijker wordt om eventuele voedselintoleranties op te sporen, of allergenen. Dit hypoallergene recept is geschikt voor volwassen honden van
alle maten of rassen. Aanbevolen voor honden met negatief voer reacties op andere soorten dierlijke eiwitten.

Kip: Kippenvlees is een zeer licht verteerbaar wit vlees met een laag vetgehalte maar met een hoog proteïnegehalte. Het is een rijke vleessoort. in vitamine A en B2 dat helpt om behoud van het goede zicht van uw hond, terwijl het verbeteren van de elasticiteit van de huid.

Samenstelling

Kip (98%), plantaardige olie en vet.

Zalm monoproteïne recept

Zalm Monoproteïne Recept gebruikt vers zalmvlees als de de enige bron van eiwitten. Het is een ideaal voedsel voor een dieet van uitsluiting, waardoor het gemakkelijker wordt om eventuele voedselintoleranties op te sporen, of allergenen. Dit hypoallergene recept is geschikt voor volwassen honden van alle maten of rassen. Aanbevolen voor honden met negatief voer reacties op andere soorten dierlijke eiwitten.

Zalm: Zalm is een ideale eiwitbron voor honden. met een gevoelige spijsvertering. Dit vlees is rijk aan omega 3. en 6 zuren die de darmdoorvoer van de huisdier in aanvulling op de versterking van het immuunsysteem.

Samenstelling

Zalm (98%), plantaardige olie en vet.

Verkrijgbaar in blikken van 170 gram en 400 gram

Verkrijgbaar in blikken van 170 gram en 400 gram

Kalkoen monoproteïne recept

Turkije Monoproteïne Recept gebruikt vers kalkoenvlees als enige eiwitbron. Het is een ideaal voedingsmiddel voor een dieet van uitsluiting, waardoor het de detectie van mogelijke voedselintoleranties of allergenen vergemakkelijkt. Dit hypoallergene recept is geschikt voor volwassen honden van alle maten en rassen. Aanbevolen voor honden met ongewenste voedselreacties op andere soorten dierlijke eiwitten.

Turkije: Kalkoenvlees bevat hoogwaardige eiwitten die een grote bijdrage leveren aan de energiehuishouding en die zeer goed zijn voor de gezondheid van de hond. bevorderlijk voor de goede ontwikkeling van de spiermassa van de hond. Dit recept wordt speciaal aanbevolen voor huisdieren met gevoeligheid voor kippenvlees of ander vlees.

Samenstelling

Turkije (98%), plantaardige olie en vetten.

Aanvullend natvoer – in blikjes van 156gr

voor een gezonde beloning met zéér veel vlees (71%-99%)

zonder converingsmiddelen, kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen.

Chicken Breast

Kipfilet 75%
Kippenbouillon 24%
rijst 1%.

Chicken Breast  with Vegetables

Kipfilet 45%
Kippenbouillon 26%.
Pompoen 8%.
Wortelen 8%
Erwten 8%.
Rijst 5%

Chicken Breast    with Beef, Liver and Vegetables

Kipfilet 28%.
Kippenbouillon 28%.
Lever rundsvlees 15%.
Pompoen 8%.
Wortel 8%
Erwt 8%
Rijst 5%

Ocean Fish with Kelp

Makreel 40%
Tonijnfilet 30%.
Visbouillon 20%
Kelp-zeewier 5%
Rijst 5%

Tuna Fillet with Prawns (gambas)

Tonijnfilet 55%
Visbouillon 20%
Gambas 15%
Pompoen 5 %.
Rijst 5%

Natural Greatness België

Vetria bv.
Industriepark Oost 19
8730 Beernem

Telefoon: +32 (0)50 79 99 99