Natural Greatness : voor alle rassen en alle leeftijden !

Droge voeding voor honden

Wild Recipe

Uitstekend hypoallergeen recept zonder tarwe of granen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van honden van alle rassen in alle levensfasen, met een zeer hoog percentage vleesingrediënten die de honden in het wild zouden vinden.

Het gebruikte vlees is voldoet zelfs aan de kwaliteit voor menselijke consumptie, wat een hoog niveau van kwaliteitsproteïnen garandeert die bijdragen tot de ontwikkeling en het behoud van de energie en de spiermassa.

Samenstelling

Gedroogde eend, kalkoen– en kippenvlees (29%), aardappelen (14%), kippenolie (12%), vers konijnenvlees (10%), aardappeleiwit, gist, bietenpulp, kippenleverhydrolisaat (4%), Lijnzaad, Minerale stoffen, Gemengde kruiden, Visolie (0,25%), Inuline (FOS), Mannan-oligosaccharide (MOS), Yucca, Glucosamine (650 mg / kg), Chondroïtine (150 mg / kg).

Totaal aan vleesingrediënten: 56%

Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 10 kg. Ook in fokkerszakken van 15 kg.

Lamb Recipe 

Hypoallergeen en humaan lamsvlees (mono-eiwit) geformuleerd zonder tarwe of granen, met een hoge verteerbaarheid en ideaal ontwikkeld voor honden van alle leeftijden en rassen met een gevoelige spijsvertering, of voor honden die graanvrije voedselrecepten nodig hebben. Alle ingrediënten zijn geselecteerd op hun lage allergeniciteit en hoge standaard kwaliteit, waardoor dit recept ideaal is voor honden of puppy’s die gevoelig zijn voor kippen- of ander vlees.

Samenstelling

Gedroogd lamsvlees (24%), vers lamsvlees (11%), kippenolie (11%), erwten, aardappelen, lammerenhydrolisaat (3%), wortelen, pompoen, aardappeleiwit, gist, bietenpulp, zalmolie (3%), lijnzaad, Gemengd fruit (appels en bosbessen), gemengde groenten (tomaten en spinazie), algen, manna-oligosacharide (MOS), inuline (FOS), yucca, glucosamine (650 mg/kg), chondroïtine (150 mg/kg), rozemarijn en peterselie.

Totaal vleesbestanddelen: 52%

Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 10 kg. Ook in fokkerszakken van 15 kg.

Chicken Recipe – PUPPY 

Hypoallergeen recept ontworpen voor pups vanaf het spenen tot de leeftijd van 12-18 maanden en ook uitstekend voor zwangere of zogende honden en mini volwassen honden. De gebruikte kip is van menselijke kwaliteit en een uitstekende bron van hoogwaardige eiwitten die de ontwikkeling van sterke spieren bevordert en energie levert voor een goede groei van de pup.

Samenstelling

Gedroogd kippenvlees (25%), erwten, aardappelen, vers kippenvlees (10%), kipolie (10%), gedroogde zalm (3%), kippenleverhydrolysaat (3%), bietenpulp, gist, lijnzaad, Zalmolie (0,5%), Gedehydrateerd heel ei (0,3%), Cichorei (FOS), Mannan-oligosaccharide (MOS), Minerale stoffen, Glucosamine (650 mg/kg), Yucca, Chondroïtine (150 mg/kg).
Totaal aan vleesbestanddelen: 52%

Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 6 kg. Ook in fokkerszakken van 15 kg.

Rabbit Recipe

Dit unieke magere, caloriearme “Konijnrecept” kan uw hond gezond en fit houden. Dit heerlijke recept, gemaakt met konijnenvlees van menselijke kwaliteit, vermindert vet en calorieën zonder de voedingsstoffen te verminderen die nodig zijn om een optimale gezondheid te behouden. Een mengsel van natuurlijke vezels uit groenten en fruit helpt uw hond zich vol en tevreden te voelen en vermindert de calorische inname. Verrijkt met glucosamine en chondroïtine, helpt dit recept om het gewrichtskraakbeen gezond te houden. L-Carnitine helpt vet te verbranden en de spiermassa op peil te houden. De samenstelling is ook uitstekend voor oudere honden.

Samenstelling

Gedroogd konijnenvlees (26%), erwten, aardappelen, vers konijnenvlees (10%), bietenpulp, konijnenhydrolysaat (3%), erwteneiwit, gist, lijnzaad, aardappeleiwit, kipolie (2%), visolie, gemengd fruit (appels en bosbessen), Gemengde groenten (tomaten en spinazie), wortelen, pompoen, algen, Inu-lin (FOS), Mannan-oligosaccharide (MOS), minerale stoffen, Yucca, glucosamine (900 mg/kg), Chondroïtine (200 mg/kg), rozemarijn en peterselie.

Totaal aan vleesbestanddelen: 41%

Verkrijgbaar in zakken van 2 kg, 6 kg en 10 kg. Ook in fokkerszakken van 15 kg.

Turkey Recipe (kalkoen) 

Uitstekend hypoallergeen recept zonder granen of granen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van volwassen honden. De kalkoen die in dit recept wordt gebruikt is van menselijke kwaliteit om een hoog niveau van hoogwaardige eiwitten te garanderen, om zo te helpen bij het opbouwen en behouden van spiermassa en energie.

Samenstelling

Gedroogd kalkoenvlees (15%), Gedroogd eendenvlees, Gedroogd kippenvlees (14%), Aardappel, Erwten, Vers kalkoenvlees (10%), Kipolie (7,5%), Bietenpulp, Kalkoenleverhydrolysaat (2,5%), Erwteneiwit, Aardappeleiwit, Gist, gedehydrateerde zalm (1%), lijnzaad, zalmolie (0,75%), gedehydrateerd heel ei (0,3%), cichorei (FOS), Mannan-oligo-accharide (MOS), minerale stoffen, Yucca, Glucosamine (400 mg/kg), Chondroïtine (100 mg/kg).
Totaal aan vleesbestanddelen: 51%

Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 10 kg. Ook in fokkerszakken van 15 kg.

Salmon Recipe (zalm) 

Hypoallergeen recept met zalm van menselijke kwaliteit als enige eiwitbron, ideaal ontwikkeld voor volwassen honden met een gevoelige spijsvertering of voor honden die een graanvrij dieet nodig hebben. Bij het formuleren van dit recept zijn alle ingrediënten geselecteerd op hun lage allergeniciteit en hoge kwaliteitsniveau, waardoor het de ideale voeding is voor honden die gevoelig zijn voor kippen- of andere vleessoorten.

Samenstelling

Gedroogde zalm (20%), aardappelen (18%), verse zalm (10%), aardappeleiwit, kipolie (9,5%), gist, bietenpulp, zalmhydrolysaat (2%), zalmolie (1,5%), lijnzaad, minerale stoffen, glucosamine (650 mg/kg), cichorei (FOS), mannan-oligosaccharide (0,05%), citrusextract, chondroïtine (150 mg/kg), yucca.

Totaal aan vleesbestanddelen: 43%

Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 10 kg. Ook in fokkerszakken van 15 kg.

Salmon Recipe – mini 

Hypoallergeen recept voor zalm en aardappelen van menselijke kwaliteit, geformuleerd zonder tarwe of granen, met brokken van de juiste grootte, speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van kleine honden en van kleine rassen. Een complete voeding die ideaal is voor volwassen honden met een gevoelige spijsvertering of voor honden die eenvoudigweg voer van hoge kwaliteit nodig hebben.

Samenstelling

Gedroogde zalm (20%), Aardappelen (18%), Verse zalm (10%), Aardappeleiwit, Kipolie (9,5%), Gist, Bietenpulp, Zalmhydrolysaat (2%), Zalmolie (1,5%), Lijnzaad, Minerale Stoffen, Glucosamine (650 mg/kg), Cichorei (FOS), Mannan-oligosaccharide (MOS), Citrusextract, Chondroïtine (150 mg/kg), Yucca.

Totaal aan vleesbestanddelen: 43%

Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 6 kg.

WOODLAND Optimum Recipe Mini & Medium (with cerials) 

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, gericht op werkrassen, voor puppy’s / junioren mini & medium ras, voor drachtige of zogende honden en over het algemeen actieve types die een gevoelige maag kunnen hebben. Het is zowel licht verteerbaar en zeer voedzaam en zal een bron van duurzame energie zijn voor de werk- of sporthond.

Samenstelling

Gedroogd kalkoen- en kippenvlees (20%), Verse kip (10%), Tarwe, Erwten, Kipolie (7,5%), Gerst, Maïs, Rijst, Kippenleverhydrolysaat (2%), Gedroogde zalm (2%), Bietenpulp, Visolie (0,5%), Gist, Minerale subs-dansen, Rozemarijn, Witlof, Malva.

Totaal vleesingrediënten: 42%

Verkrijgbaar in zakken van 10 kg en 15 kg

WOODLAND Optimum Recipe Large breed (with cerials)

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding gericht op grote rassen, werkrassen, voor puppy’s/jonge honden, voor pregant- of zogende honden en over het algemeen actieve types die een gevoelige maag kunnen hebben. Het is zowel licht verteerbaar en zeer voedzaam en zal een bron van duurzame energie zijn voor de werk- of sporthond. De brokken van het “grote ras” zijn ontworpen voor de tandheelkundige constitutie van grote rassen.

Samenstelling

Gedroogd kalkoen- en kippenvlees (18%), Verse kip (10%), Tarwe, Gerst, Rijst, Maïs, Maïs, Erwten, Kippenolie (5%), Kippenleverhydrolysaat (2%), Gedehydrateerde zalm (2%), Bietenpulp (2%), Visolie (0,5%), Gist, Minerale stoffen, Rozemarijn, Glucosamine (650 mg/kg), Cichoreiwit , Malva, Chondroïtine (150 mg / kg).

Totaal aan vleesingrediënten: 38%

Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 10 kg. Ook in fokkerszakken van 15kg.

Natte voeding voor honden

Compleet natvoer – 400gr

 

Natvoer met veel vlees aangevuld met lekker fruit, groenten en kruiden!

     

Verkrijgbaar in blikken van 400 gram

Lam met Papaja, Veenbes en Rozemarijn

Ons recept “Lam met papaja, Veenbessen en Rozemarijn” bevat slechts één eiwitbron: het heerlijke lamsvlees.

Veenbessen: Veenbessen zijn de meest voorkomende bes die gebruikt wordt om urineweginfecties bij mensen te bestrijden en hetzelfde geldt voor hondenvrienden. Veenbessen helpen urineweginfecties te voorkomen en onder controle te houden door de pH van hondenurine te verlagen.

Papaja: Rijk aan vezels die helpt bij de behandeling van spijsverteringsproblemen zoals een opgeblazen gevoel en winderigheid. Naast vezels bevat papaja ook vitamine K, vitamine E, vitamine A, vitamine C, foliumzuur en kalium.

Rozemarijn: Dit kruid is rijk aan ijzer, calcium en vitamine B6. Rozemarijn heeft ook aangetoond dat het werkt als een antioxidant.

Samenstelling

Lam (min. 65%: bestaande uit mager vlees, hart, lever en longen), vleesbouillon, Papaja, Veenbessen, Mineralen, Rozemarijn, Zalmolie.

Zalm & Kalkoen met Pompoen, Zoete aardappel en Curcuma

Ons heerlijke recept “Zalm en Kalkoen met pompoen, zoete aardappel en kurkuma” biedt twee bronnen van hoogwaardige eiwitten en essentiële vetzuren.

Pompoen: Caloriearm voedsel rijk aan vitamine A, vitamine C, bètacaroteen, vezels, kalium, zink, calcium en magnesium. Het bevat ook antioxidanten. Zoete aardappel: Goed voor het hart en het spijsverteringskanaal. Zoete aardappel bevat meer voedingsstoffen dan aardappelen. Ze zijn gunstig voor de gewichtscontrole en helpen de bloeddruk te verlagen. Rijk aan vezels, vitamine A, vitamine C, vitamine E en vitamine B.

Kurkuma: Het kan de verbindingen die betrokken zijn bij het comfort van de gewrichten remmen. Helpt frequente / inconsistente ontlasting en winderigheid te voorkomen die gepaard gaat met zeer gevoelige darmen. Naast hulp bij pijn en ontstekingen, heeft curcumine nog vele andere voordelen voor de gezondheid.

Samenstelling

Zalm en Turkije (65% min. bestaande uit mager vlees, hart, lever en longen), vleesbouillon, pompoen, zoete aardappel, mineralen, kurkuma, zalmolie.

Verkrijgbaar in blikken van 400 gram

Verkrijgbaar in blikken van 400 gram

Hertenvlees met Wortel, Peer en Paardenbloem

Ons recept voor “Wild met wortel, peer en paardenbloem” is perfect voor honden die allergisch zijn voor andere eiwitten, omdat het twee eiwitbronnen bevat die niet vaak worden gebruikt in diervoeding.

Wortelen: Wortelen zijn rijk aan bètacaroteen en geladen met vitamine A, vitamine C en vitamine K, terwijl het ook rijk is aan kalium en vezels. Goed voor de huid en ogen.
Peren: Peren zijn van nature rijk aan vitamine C en K, evenals aan voedingsstoffen zoals koper, die alle fungeren als antioxidanten om de cellen te beschermen tegen schade door vrije radicalen. Peren zijn een uitstekende bron van voedingsvezels en vezels zijn goed voor het hart.
Paardebloem: Medicinaal kruid gewaardeerd om zijn gunstige effecten op de lever, nieren en urine pH-waarde.

Samenstelling

Herten, rendieren en wilde konijnen (min. 65%: bestaande uit mager vlees, hart, lever en longen), vleesbouillon, wortelen, peer, mineralen, paardenbloem, zalmolie.

Konijn en eend met Appel, Perzik en Kamille

Ons recept voor “Konijn en eend met appel, perzik en kamille” bevat een mix van vlees dat zeer gezond is omdat het konijnen- en eendenvlees is.

Appels: Appels zijn een grote bron van vitamine A en C en bevatten krachtige antioxidanten.
Perzik: Perziken zitten vol gezondheidsvoordelen, zowel voor onze honden als voor ons. Zoals de meeste vruchten zijn perziken ook een goede bron van vitamine A en C. De vitaminen en voedingsstoffen die goede perziken zijn bij de vernieuwing van huidcellen en weefselherstel.
Kamille: De eigenschappen van het kruid zijn onder andere: anti-spasmodisch, carminatief, (gasontlastend), ontstekingsremmend, kalmerend, antimicrobieel, spijsverteringsbevorderend, helend en ontwormings helpend.

Samenstelling

Konijn (35% min. bestaande uit mager vlees, hart, lever en longen), eend (31% min. bestaande uit mager vlees, hart, lever en longen), vleesbouillon, appel, perzik, mineralen, manzanilla, zalmolie.

Verkrijgbaar in blikken van 400 gram

Verkrijgbaar in blikken van 400 gram

Rendier & Haring met Yoghurt, Banaan & Aardbeien – EXOTIC RANGE (tot einde voorraad)

“Rendier en haring met yoghurt, banaan en aardbeien” Recept, biedt twee bronnen van hoge kwaliteit eiwitten.
Rendiervlees heeft een hoge kwaliteit aan vitamine B12, net als andere rendiervleessoorten van groep B. Aan de andere kant bevat het veel ijzer en eiwitten.
Haring is een voedsel rijk aan vitamine D, aanbevolen om de huid en de botten te versterken, naast het versterken van het immuunsysteem. Het bevat ook een hoge hoeveelheid vitamine B12, die een belangrijke rol speelt in het lichaam van honden. Als co-enzym neemt vitamine B12 deel aan tal van essentiële biochemische reacties en speelt een belangrijke rol bij de synthese van eiwitten en bij de productie van rode bloedcellen.

Bovendien bevat het recept extra ingrediënten die tal van voordelen bieden:

YOGHURT: Yoghurt is een natuurlijke bron van calcium, eiwit, kalium en magnesium en bevat ook probiotica, zoals Lactobacillus acidophilus, de natuurlijke inwoner van het spijsverteringskanaal. De bacteriën in de yoghurt zijn verantwoordelijk voor het verteren van de lactose in de melk, dus yoghurt heeft geen lactose omdat het is geconsumeerd door lactobacillen.

BANAAN: Het eerste voordeel van bananen is dat ze een hoog kaliumgehalte hebben. Kalium helpt omdat het helpt om botten tegen verzwakking te beschermen, omdat het de effecten van te veel natrium in het lichaam neutraliseert en het lichaam van de hond in staat stelt om gezonde hoeveelheden calcium te hebben. Het bevat ook fructooligosacchariden die dienen als natuurlijke prebiotica, dit betekent dat ze gezonde bacteriën in de darm bevorderen die darminfecties kunnen helpen voorkomen en een goede opname van voedingsstoffen mogelijk maken.
AARDBEI: Aardbeien zijn een bron van vitamine C, waardoor ze een krachtige antioxidant zijn die het immuunsysteem versterkt. Bovendien bevatten ze fenolen, die helpen bij de bestrijding van de ontstekingsprocessen van het lichaam. Aardbeien zijn ook een bron van B-vitaminen, zoals vitamine B6, niacine, riboflavine, pantotheenzuur en foliumzuur.
Aardbeien bevatten veel magnesium, kalium en vitamine K, wat de gezondheid van de botten ten goede komt…..
Daarnaast bevat het recept extra ingrediënten die tal van voordelen bieden:
Vanwege de samenstelling wordt dit recept aanbevolen voor puppy’s en volwassen honden.

Samenstelling

Rendier (vlees, hart, lever en longen) (50%), vleesbouillon, haring, yoghurt, banaan, aardbeien, mineralen, zalmolie.

Kangoeroe met Ananas, Mango & Spirulina – EXOTIC RANGE

“Kangoeroe met ananas, mango en spirulina” Recept, bevat kangoeroevlees als enige eiwitbron. Kangoeroevlees is vetarm, eiwitrijk en bevat ook veel vitaminen en mineralen. Kangoeroes grazen een grote verscheidenheid aan wilde kruiden, struiken en bomen, en als gevolg van deze verscheidenheid, heeft hun vlees een breed scala aan macro- en micronutriënten.
Omdat kangoeroevlees zelden is gebruikt in diervoeding, is het ideaal voor de behandeling van honden met allergieën.

Ook bevat het recept ingrediënten die tal van extra voordelen bieden:

Ananas: Ananas bevat een waardevol enzym (bromelaïne), dat het immuunsysteem helpt versterken.
Onder de vele voedingskenmerken van ananas, zijn de hoge gehaltes aan magnesium, pantotheenzuur (vitamine B5), voedingsvezels, vitamine C en mangaan, al deze eigenschappen dragen bij tot het behoud van de gezondheid, het immuunsysteem en de algemene spijsvertering van de hond.
Mango: Mango versterkt het immuunsysteem van de hond en voorkomt verstopping door de ontlasting van de hond zacht, regelmatig en pijnloos te houden. Bovendien helpt het handvat aanzienlijk om het juiste zicht op de hoektanden te behouden. Daarnaast helpt het bij de bestrijding van nachtblindheid en droge ogen.
Het handhaaft de standaardfuncties van elektrolyten die fungeren als geleiding van elektrische ladingen die de spieren, het hart en de zenuwen aantasten.
Mango verbetert de eetlust van de hond aanzienlijk, wat op zijn beurt ongewenst gewichtsverlies voorkomt.
Spirulina: Spirulina is een microscopische alg in de vorm van een perfecte spiraal. Het bevat de meest opmerkelijke concentratie aan voedingsstoffen die bekend is in elk voedingsmiddel, plant, graan of kruid. Spirulina is het voedsel met de hoogste hoeveelheid eiwitten: meer dan 60% van de verteerbare plantaardige eiwitten. Het heeft de hoogste concentratie bètacaroteen, vitamine B-12, ijzer en mineralen en het zeldzame essentiële vetzuur GLA. (gamma-linoleenzuur)

Spirulina heeft meerdere voordelen voor honden:
Versterken van het immuunsysteem
Verbetert de gastro-intestinale en spijsverteringsgezondheid
Hulp bij nierontgifting en natuurlijke reiniging
Helpen allergieën te verminderen.

Samenstelling

Kangoeroe (vlees, hart, lever en longen) (65%), Vleesbouillon, Pinneaple, Mango, Mineralen, zalmolie, Spirulina.

Verkrijgbaar in blikken van 400 gram

Verkrijgbaar in blikken van 400 gram

Angus beef met Champignons, Gember en  Rosemarijn – EXOTIC RANGE

“Angus Beef met champignons, gember en rozemarijn” recept is perfect voor de meest veeleisende honden dankzij zijn hoge smakelijkheid. Dit recept is ideaal voor honden met overgewicht vanwege het lage vetgehalte.

Bovendien bevat het recept ingrediënten die tal van extra voordelen bieden:

Champignons: Ze worden beschouwd als een goede bron van plantaardige eiwitten, worden ze beschouwd als alkaliserend en zijn een goede bron van B-vitaminen.

Gember: Gember is een natuurlijke anti-inflammatoire werking die ademhalingsproblemen, artrose, diabetes en spijsverteringsstoornissen helpen.

Rozemarijn: Het is een zeer nuttige geneeskrachtige plant ook voor de verlichting van darm- en ontstekingsproblemen. Het stimuleert de bloedcirculatie en het zenuwstelsel.

Samenstelling

Angus beef (mager vlees, hart, lever en longen) (65%), vleesbouillon (28,4%), champignons (3%), gember (2%), mineralen (1%), zalmolie (0,2%), rozemarijn (0,1%).

 Puur Monoprotëine natte voeding 

 Eén eiwitbron met 98% vlees!

Lam monoproteïne recept

Lam Monoproteïne recept gebruikt vers vlees lamsvlees als de enige bron van eiwitten. Het is een ideale voeding voor een eliminatiedieet, waardoor het gemakkelijker wordt om eventuele voedselintoleranties op te sporen, of allergenen. Dit hypoallergene recept is geschikt voor volwassen honden van alle maten of rassen. Aanbevolen voor honden met negatief voer reacties op andere soorten dierlijke eiwitten.

Lamsvlees: Vlees van lamsvlees biedt een hoge verteerbaarheid met een zeer laag allergeen gehalte capaciteit. Dit vlees zal bijdragen tot de verbetering van het immuunsysteem van de hond, bovendien tot het versterken en onderhouden van de goede staat van hun gewrichten.

Samenstelling

Lam (98%), plantaardige olie en vet.

Verkrijgbaar in blikken van 170 gram en 400 gram

Verkrijgbaar in blikken van 170 gram en 400 gram

Kip monoproteïne recept

Kip Monoproteïne Recept gebruikt vers kippenvlees als de de enige bron van eiwitten. Het is een ideaal voedsel voor een dieet van uitsluiting, waardoor het gemakkelijker wordt om eventuele voedselintoleranties op te sporen, of allergenen. Dit hypoallergene recept is geschikt voor volwassen honden van
alle maten of rassen. Aanbevolen voor honden met negatief voer reacties op andere soorten dierlijke eiwitten.

Kip: Kippenvlees is een zeer licht verteerbaar wit vlees met een laag vetgehalte maar met een hoog proteïnegehalte. Het is een rijke vleessoort. in vitamine A en B2 dat helpt om behoud van het goede zicht van uw hond, terwijl het verbeteren van de elasticiteit van de huid.

Samenstelling

Kip (98%), plantaardige olie en vet.

Zalm monoproteïne recept

Zalm Monoproteïne Recept gebruikt vers zalmvlees als de de enige bron van eiwitten. Het is een ideaal voedsel voor een dieet van uitsluiting, waardoor het gemakkelijker wordt om eventuele voedselintoleranties op te sporen, of allergenen. Dit hypoallergene recept is geschikt voor volwassen honden van alle maten of rassen. Aanbevolen voor honden met negatief voer reacties op andere soorten dierlijke eiwitten.

Zalm: Zalm is een ideale eiwitbron voor honden. met een gevoelige spijsvertering. Dit vlees is rijk aan omega 3. en 6 zuren die de darmdoorvoer van de huisdier in aanvulling op de versterking van het immuunsysteem.

Samenstelling

Zalm (98%), plantaardige olie en vet.

Verkrijgbaar in blikken van 170 gram en 400 gram

Verkrijgbaar in blikken van 170 gram en 400 gram

Kalkoen monoproteïne recept

Turkije Monoproteïne Recept gebruikt vers kalkoenvlees als enige eiwitbron. Het is een ideaal voedingsmiddel voor een dieet van uitsluiting, waardoor het de detectie van mogelijke voedselintoleranties of allergenen vergemakkelijkt. Dit hypoallergene recept is geschikt voor volwassen honden van alle maten en rassen. Aanbevolen voor honden met ongewenste voedselreacties op andere soorten dierlijke eiwitten.

Turkije: Kalkoenvlees bevat hoogwaardige eiwitten die een grote bijdrage leveren aan de energiehuishouding en die zeer goed zijn voor de gezondheid van de hond. bevorderlijk voor de goede ontwikkeling van de spiermassa van de hond. Dit recept wordt speciaal aanbevolen voor huisdieren met gevoeligheid voor kippenvlees of ander vlees.

Samenstelling

Turkije (98%), plantaardige olie en vetten.

Aanvullend natvoer – in blikjes van 156gr

voor een gezonde beloning met zéér veel vlees (71%-99%)

zonder converingsmiddelen, kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen.

Chicken Breast

Kipfilet 75%
Kippenbouillon 24%
rijst 1%.

Chicken Breast  with Vegetables

Kipfilet 45%
Kippenbouillon 26%.
Pompoen 8%.
Wortelen 8%
Erwten 8%.
Rijst 5%

Chicken Breast    with Beef, Liver and Vegetables

Kipfilet 28%.
Kippenbouillon 28%.
Lever rundsvlees 15%.
Pompoen 8%.
Wortel 8%
Erwt 8%
Rijst 5%

Ocean Fish with Kelp

Makreel 40%
Tonijnfilet 30%.
Visbouillon 20%
Kelp-zeewier 5%
Rijst 5%

Tuna Fillet with Prawns (gambas)

Tonijnfilet 55%
Visbouillon 20%
Gambas 15%
Pompoen 5 %.
Rijst 5%

Natural Greatness België

Vetria bv.
Industriepark Oost 19
8730 Beernem

Telefoon: +32 (0)50 79 99 99